ua en ru

У Києві намагалися збути 20 тис. фальшивих доларів за півціни

У Києві намагалися збути 20 тис. фальшивих доларів за півціни Фото: арештовані намагалися продати 20 тис. фальшивих доларів

Суд обрав двом чоловікам запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави

Оболонський районний суд Києва за клопотанням Київської місцевої прокуратури №5 обрав запобіжні заходи двом чоловікам, затриманим напередодні у Києві під час спроби продати 20 тис. фальшивих доларів. Про це повідомила прес-служба прокуратури міста Києва.

"Згідно з ухвалою суду відносно підозрюваних осіб застосовано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою строком на 60 днів з можливістю внесення застави у розмірі 1 млн 961 тис. гривень для громадянина України та 1 млн гривень - для громадянина Республіки Білорусь", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляється, зловмисники були затримані у Солом’янському районы Києва працівниками прокуратури та СБУ при спробі збуту 20 тис. підроблених доларів за 10 тис. справжніх.

ПРОДАВЦІВ ФАЛЬШИВИХ ДОЛАРІВ ЗААРЕШТОВАНО НА 2 МІСЯЦІ Сьогодні за клопотанням Київської місцевої прокуратури №5 Оболонс...

Опубліковано Прокуратура міста Києва 22 жовтня 2016 р.

Щодо них розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 199 (збут підроблених грошей) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, Національна поліція повідомила про затримання у Дніпрі подружньої пари, яка друкувала фальшиві купюри номіналом 500 грн прямо у себе вдома.