ua en ru

У Києві пройде масштабна IT-конференція "Software Engineering-2017"

У Києві пройде масштабна IT-конференція "Software Engineering-2017"

27-29 жовтня, на "Арт-завод Платформа", відбудеться п'ята щорічна конференція з розробки програмного забезпечення та IT-підприємництва - "SE2017". Організатори події запевняють, що в цьому, ювілейному році, "SE" близька до того, щоб стати наймасштабнішим освітнім і практичним подією в Україні за такими напрямками як: дизайн і розробка продуктів, управління ІТ-проектами, маркетинг і розвиток стартапів на українських і зарубіжних ринках.

Марія Прохорова, засновник і головний організатор "SE2017" і СЕО "Innovations Development Lab": "Ми хочемо допомогти молодим компаніям мати той доступ до необхідних знань і нетворкінгу, який допоможе створити класні продукти і в цілому розвинути українське стартап-спільнота. В цьому році триденна програма складена з урахуванням збалансованої подачі інформації і складається з 18-ти zтематических потоків, дискусій, круглих столів, а також виступів понад 100 міжнародних та українських експертів. Ми дуже раді, що вже 5 років маємо можливість надихати талановитих людей".

Захід відвідають спікери топових компаній світу, готові поділитися своїм досвідом:Ніна Левчук – керівник маркетингових рішень "Google", Вадим Кузьменко - Application Engineer/Data Scientist в "Oracle", Джонатан Молл – колишній голова науково-дослідницької команди в "IBM Big Data Venture"; Влад Швець - Growth Marketer Vectr in Taiwan, Юрій Мілютін - засновник "The8760"; Aga Deszczka - "Facebook",Anina Net - Founder of 360Fashion Network і багато інших цікавих людей.

СЕО "Coworking Platforma" Рефаэль Юха, стверджує "Ми впевнені, що наше комьюніті володіє потужним потенціалом і впливом для того, щоб зробити конференцію "SE" успішною і популярною. Ми - спільнота професіоналів, який створює навколо себе все більш широкі кола креативних людей, молодих і перспективних підприємців. І ця конференція - ще одне місце сили, здатне змінити бізнес-карту і стиль підприємництва в Україні".

Кожен день буде складатися з 6 сцен для лекцій: AI, MobileDev, Design, VR & Game, Cyber Security, ProductDev, які, в свою чергу, діляться на 3 потоку кожна. На три дні заплановано 18 тематичних потоків, дискусії, круглі столи, більш 100 міжнародних та українських експертів - спікери, модератори з кращих geek-спільнот, networking, а також приємні дрібниці.

Тематика лекційних блоків різноманітна: від блокчейнов до робототехніки, через 3D і віртуальну реальність. Окремий потік на всі три дні - Start-up алея, де в кінці кожного дня стартапи зможуть пропитчиться і отримати конструктивну зворотний зв'язок.

  1. Секція "Мобільна розробка" – потоки iOS, Android, Wearable devices (Портативні пристрої);
  2. Секція "Штучний інтелект" – потоки Machine Learning (Машинне навчання), Neural Network & BigData (Нейронні мережі & великі дані), Robotech (Робототехніка);
  3. Секція Design – Design Thinking (Дизайн мислення), Art-Direction (Управління творчими проектами та командами), UI/UX;
  4. Секція VR & Гри – потоки GameDev (Розробка ігор), AR/VR (Віртуальна і доповнена реальності), 3D (3D-графіка);
  5. Секція Кібербезпеки – DevOps (серверні процеси і обслуговування), Cyber security (Кібер безпека), Blockchain;
  6. Секція Побудова продукту – потоки Fundraising (Пошук і залучення коштів та ресурсів), BusinessDev (Побудова бізнес-процесів), Marketing(Маркетинг);
  7. Стартап Алея – покажіть свій проект і отримайте підтримку й призи від представників міжнародних організацій та фондів

Маркетинг-директор "Арт-завод Платформа" Соколов Сергій, так коментує партнерську участь у "SE": "Coworking Platforma" - кращий інноваційний ком'юніті в Україні. Всі зусилля команди спрямовані на розвиток бізнес-проектів і реалізацію творчих ідей, які вже зараз змінюють майбутнє України. Саме тому ми стаємо частиною команди найбільшій IT-конференції в Східній Європі, яка пройде в самому надихаючій місці Києва - на "Арт-Завод Платформа".

Організатори конференції - спільнота "Inhacking". Завдання даного співтовариства - створити неформальну майданчик для співпраці і комунікації для всіх представників IT-галузі, вивести представників IT-тусовки у світ, познайомити між собою і дати їм корисні знання.

Додаткова інформація: