ua en ru

У Києві сьогодні пройде Другий саміт перших леді та джентльменів, учасники вже прибувають

У Києві сьогодні пройде Другий саміт перших леді та джентльменів, учасники вже прибувають Фото: у Києві вже прибула перша леді Литви Діана Науседа (twitter.com/gitanasnauseda)

У суботу, 23 липня у Києві за ініціативи дружини президента Олени Зеленської відбудеться Другий міжнародний саміт перших леді та джентльменів. На саміт вже прибула перша леді Литви.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на онлайн трансляцію заходу, що вже скоро розпочнеться.

Учасники саміту, що згодились взяти в ньому участь особисто (також передбачається можливість онлайн участі), вже почали прибувати до Києва.

"Перша леді Литви, моя дружина Діана, прибула до Києва. Серце світу сьогодні б’ється в Україні. Українські герої зробили всіх нас трішки українцями. Ми маємо стояти з Україною, оскільки тут триває вирішальна боротьба за свободу та незалежність усіх нас", - написав в своєму Twitter президент Литви Ґітанас Науседа.

За інформацією МКІП, свою участь у саміті вже підтвердили світові зірки: посол доброї волі ЮНІСЕФ Девід Бекхем, знамениті актори Річард Гір, Ештон Катчер та Міла Куніс, всесвітньо відомий журналіст Пірс Морган та інші.