ua en ru

У Києві на проспекті Бажана автомобіль на смерть збив двох пішоходів

У Києві на проспекті Бажана автомобіль на смерть збив двох пішоходів Фото: у Києві сталася ще одна смертельна ДТП (ramstein.af.mil)

Постраждалі отримали несумісні з життям травми

У Києві вночі на проспекті Бажана автомобіль на смерть збив двох пішоходів, коли вони, за попередніми даними, перебігали дорогу в недозволеному місці. Про це йдеться в публікації Facebook-спільноти "Київ Оперативний".

"Ще одна смертельна ДТП сталася вночі на проспекті Бажана (у бік правого берега). Попередньо, два пішоходи перебігали дорогу у недозволеному місці, і в цей момент їх збив водій автомобіля KIA. У результаті аварії обидва пішоходи отримали травми, несумісні з життям", - йдеться в повідомленні.

Ещё одно смертельное ДТП произошло ночью на проспекте Бажана (в сторону правого берега). Предварительно, два пешехода пе...

Опубліковано Киев Оперативный 6 серпня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що під Києвом сталася смертельна ДТП, в результаті якого загинули шість осіб. Зокрема, в районі Баришівки зіткнулися легкові автомобілі ВАЗ і Opel. У першій машині загинули четверо дорослих, в тому числі водій, і одна дитина, а у другій - один пасажир. Водій Opel залишився живий.