ua en ru

У Києві прокуратура викрила незаконну діяльність з видобутку бурштину

У Києві прокуратура викрила незаконну діяльність з видобутку бурштину Фото: бурштин (wikipedia)

Правоохоронці вилучили майже 100 кг бурштину

У Києві прокуратура разом із співробітниками Служби безпеки України зупинили незаконну діяльність з видобутку бурштину. Про це Facebook повідомляє прес-служба київської прокуратури.

"У середу, 19 липня, прокуратурою Київської області спільно з співробітниками СБ України під час проведення санкціонованого обшуку в рамках розслідування кримінального провадження, в гаражному приміщенні р. в Києві виявлено та вилучено незаконно видобутого бурштину загальною вагою майже 100 кг", - йдеться в повідомленні.

Зазначено, що бурштин привезли до Києва з Житомирської та Рівненської областей, який надалі збиралися контрабандою переправляти в країни Євросоюзу.

Прокуратура Київської області припинила незаконну діяльність по виготовленню бурштину в столиці, вилучено майже 100 кг «...

Опубліковано Прокуратура Київської області 20 липня 2017 р.

Нагадаємо, також сьогодні в Луцьку в ході обшуку одного з гаражних приміщень вилучили близько 50 кг бурштину-сирцю різних фракцій, а також обладнання для його обробки. Відзначено, що правоохоронці провели санкціонований судом у гаражному приміщенні в Луцьку.