ua en ru

У Києві сталася ДТП за участю 5 авто, є постраждалий

У Києві сталася ДТП за участю 5 авто, є постраждалий Ілюстративне фото (УНІАН)

В результаті аварії постраждав один з водіїв

У Києві сьогодні, 19 вересня 2018 року, сталася дорожньо-транспортна пригода (ДТП) за участю 5 автомобілів, в результаті чого постраждав один з водіїв. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Нацполіції у Києві.

Як зазначається, на вул. Антоновича сталося зіткнення двох автомобілів "Тойота" та "Фольксваген", які рухалися у попутному напрямку. Через зіткнення "Фольцваген" перекинувся на дах та вдарив ще три припарковані на узбіччі машини.

Внаслідок аварії постраждав водій "Фольксвагена", його госпіталізували. Наразі правоохоронці встановлюють всі обставини ДТП.

Жесткое ДТП в Киеве на Антоновича: после столкновения с Тойота Фольксваген вынесло крышей на тротуар, где он снес Камри, Ланос и БМВ. Водитель Фольксваген в критическом состоянии без сознания в 17 реанимации....

Опубліковано dtp.kiev.ua Середа, 19 вересня 2018 р.

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло, що Верховна рада планує збільшити до 850 гривень розмір штрафу за порушення правил користування ременями безпеки під час керування автомобілем.

Також повідомлялося, що в Оболонському районі Києва поблизу станції метро "Мінська" водій таксі в’їхав на автобусну зупинку та збив трьох людей.

Крім того, повідомлялося, що у Києві на вулиці Вацлава Гавела сталася дорожньо-транспортна пригода (ДТП) з перекиданням автомобіля.