ua en ru

У Києві сталася стрілянина, є поранені

У Києві сталася стрілянина, є поранені Фото: стрільба (polizei.de)

Невідомі з травматичної зброї поранили батька з сином

У Києві біля будинку невідомі з травматичної зброї поранили батька з сином. Про це сообщает прес-служба поліції столиці.

Повідомляється, що після надання медичної допомоги поранених госпіталізували. Зловмисники з місця події зникли.

"Інцидент стався близько півночі. Конфлікт між чоловіками стався при виїзді з двору. Троє невідомих підійшли до батька з сином, стали чіплятися і стукати ногами по автомобілю. Зав'язалася бійка, в ході якої один із зловмисників зробив кілька пострілів. Після цього злочинці з місця події втекли", - йдеться в повідомленні.

Зазначено, що потерпілим, у яких поранення ніг і у старшого чоловіка - в живіт, надали медичну допомогу без госпіталізації.

На даний момент правоохоронці проводять оперативно-розшукові заходи, спрямовані на встановлення осіб, причетних до правопорушення. Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, 29 січня стрілянина у Києві відбулася у приміщенні національної лотереї, де знаходилися п'ять представників приватної охоронної фірми і адміністратор, туди забігли семеро чоловіків у чорній формі. Між ними почалася бійка і пролунало кілька пострілів. Після цього невідомі в чорній формі розбіглися в різні сторони. Як наголошується, в результаті стрілянини в Києві двоє людей отримали вогнепальні поранення, один з них помер. Двом учасникам стрільби у Києві у приміщенні національної лотереї, в результаті якої загинула людина, обрані запобіжного заходу.