ua en ru

У Києві стався вибух біля радіоринку, поранений чоловік, - МВС

У Києві стався вибух біля радіоринку, поранений чоловік, - МВС Фото: вибух у кіоску в Києві

Міліція вирішує питання про відкриття кримінального провадження

У Києві вчора, 20 вересня, стався вибух вогнегасника в кіоску біля радіоринку у Солом'янському районі, в результаті події поранений чоловік. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУМВС України в місті Києві.

"Близько 12:00 правоохоронці отримали повідомлення про вибух в кіоску на автостоянці біля радіоринку. На місце події першими прибули медики і співробітники патрульної служби поліції. За ними - фахівці-вибухотехніки, слідчо-оперативна група ГУМВС України в місті Києві, керівництво Солом'янського райуправління міліції", - йдеться в повідомленні.

У Києві стався вибух біля радіоринку, поранений чоловік, - МВС

Фото: вибух у Києві

39-річний киянин, який знаходився поруч з епіцентром вибуху і отримав тілесні ушкодження, медики транспортували в лікарню.

У Києві стався вибух біля радіоринку, поранений чоловік, - МВС

Фото: вибух у Києві

За попередніми висновками фахівців, у кіоску вибухнув 90-кілограмовий порошковий вогнегасник "ОП-90". З місця події правоохоронці вилучили залишки корпусу вогнегасника. Подію зареєстровано в Журналі єдиного обліку. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження і з'ясовуються причини інциденту.

Нагадаємо, сьогодні, 21 вересня, в Сумах стався вибух гранати в офісі "Правого сектора", в результаті вибуху загинув 31-річний боєць Олександр Яковенко (позивний "Кат").