ua en ru

У Києві сталася пожежа біля станції метро "Петрівка"

У Києві сталася пожежа біля станції метро "Петрівка" Фото: пожежа на Петрівці

Загоряння ліквідовано, з'ясовуються подробиці

У Києві вранці 30 травня пожежники ліквідували займання трансформаторної підстанції поблизу метро "Петрівка". Про це йдеться в повідомленні прес-служби ДСНС.

"30 травня о 10:46 за номером 101 надійшло повідомлення про пожежу по вулиці Вербовій, недалеко від станції метро Петрівка. На місце події було направлено рятувальників 25-ї, 13-ї Державних пожежно-рятувальних частин, а також Аварійно-рятувальний загін спеціального призначення. По прибутті виявлено, що зайнялося у приміщенні окремо розташованої відкритої трансформаторної підстанції і території водонасосної станції", - сказано в повідомленні.

Як зазначається, у 11:18, дочекавшись приїзду працівників "Київенерго", які відключили електроенергію і видали рятувальникам необхідні допуски, пожежники почали гасити загоряння.

"Вже в 11:39 пожежники локалізували вогонь, а в 11:49 передали інформацію про повну ліквідацію пожежі. Загальна площа займання склала 4 кв. м", - уточнили в ДСНС.

Наразі причина пожежі та розмір завданих збитків з'ясовуються.

Зазначимо, за даними МВС, в результаті пожежі жертв і постраждалих немає.

Нагадаємо, напередодні біля станції столичного метро "Мінська" стався вибух у магазині Roshen, який згодом було кваліфіковано як хуліганство.