ua en ru

У Києві правоохоронці посилять заходи безпеки до футбольного матчу

У Києві правоохоронці посилять заходи безпеки до футбольного матчу Фото: посилені патрулі Нацгвардії (прес-служба НГУ)

Понад 400 поліцейських і нацгвардійців підтримуватимуть правопорядок навколо стадіону

У Києві правоохоронці посилять заходи безпеки під час проведення футбольного матчу чемпіонату України. Про це повідомляє прес-служба столичної поліції.

"Понад 400 працівників поліції та військовослужбовців Національної гвардії України будуть підтримувати правопорядок навколо прилеглої до стадіону (НСК "Олімпійський") території", - йдеться в повідомленні.

Зазначено, що 29 липня 2017 року на НСК "Олімпійський" відбудеться футбольний матч чемпіонату України між командами Прем’єр-ліги "Динамо" (Київ) - "Карпати" (Львів).

Як доповіли у відомстві, посилені наряди поліції та нацгвардійців нестимуть службу на зупинках громадського транспорту, у метрополітені та на території, прилеглій до спортивного комплексу.

У зв’язку з цим правоохоронці закликають уболівальників, жителів та гостей столиці не порушувати закон і дотримуватися встановлених правил поведінки.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що напередодні вихідних поліція Донецької області збільшила кількість нарядів, задіяних на охорону громадського порядку, на 1 тисячу правоохоронців. Зокрема максимальні сили дбатимуть про безпеку в Маріуполі, де відбуватимуться футбольні матчі в рамках чемпіонату України.