ua en ru

Понад 1000 правоохоронців посилили патрулювання міст Донецької області

Понад 1000 правоохоронців посилили патрулювання міст Донецької області Фото: посилені патрулі в Донецькій області (прес-служба НПУ)

Зокрема максимальні сили дбатимуть про безпеку в Маріуполі під час футбольних матчів

Напередодні вихідних поліція Донецької області збільшила кількість нарядів, задіяних на охорону громадського порядку, на 1 тисячу правоохоронців. Зокрема максимальні сили дбатимуть про безпеку в Маріуполі, де два дні поспіль відбуватимуться футбольні матчі в рамках чемпіонату України, повідомляє прес-служба обласного управління Національної поліції.

Зазначено, що на головних площах міст одночасно по всій області відбувся публічний інструктаж співробітників поліції та Нацгвардії, які будуть нести службу протягом найближчих днів.

"Аби максимально щільно перекрити патрулями територію обслуговування, було збільшено кількість піших нарядів. На чергування в Донецькій області заступили 344 піші наряди у складі майже 700 поліцейських, 22 групи швидкого реагування, 44 екіпажі патрульної поліції, 10 автопатрулів", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що лише в Маріуполі на патрулювання вийшли понад 270 правоохоронців. До того ж, уночі прифронтове місто перебуватиме під охороною бійців спецпідрозділу КОРД, які об’їжджатимуть усі райони у складі бронепатрулів.

"Із метою безпеки посилено контроль на в’їздах-виїздах із міста та всіх стоп-контролях. Для більш швидкої та якісної перевірки на всіх блокпостах кількість поліцейських значно збільшено. Крім того, навколо Маріуполя додатково створено 5 мобільних блокпостів, де чергуватимуть співробітники поліції та нацгвардійці", - доповіли у відомстві.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в ніч на 16 липня 2017 року вулиці Маріуполя Донецької області посилено патрулювали бійці Корпусу оперативно-рапотової дії поліції.