ua en ru

У Києві при спробі проїхати на даху вагона метро загинув зацепер

У Києві при спробі проїхати на даху вагона метро загинув зацепер Фото: метро

Зацепер загинув, намагаючись проїхати на даху метро між станціями "Лівобережна" і "Дарниця"

У Києві при спробі проїхати на вагоні метро в ніч на 22 червня 2016 року між станціями "Лівобережна" і "Дарниця" загинув зацепер. Про це повідомляє прес-служба Комунального підприємства "Київський метрополітен" Facebook.

"Сьогодні, в половині першого ночі. Перегін "Лівобережна" - "Дарниця". Зацепер на даху поїзда", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, спроба проїхати на даху вагона метро закінчилася смертю екстремала. У прес-службі підприємства закликали пасажирів не порушувати правила поведінки в метрополітені і цінувати своє життя.

Сьогодні, опів на першу ночі. Перегін "Лівобережна" - "Дарниця". Зачепер на даху поїзда. Летально. *** Закликаємо пасажирів не порушувати правила поведінки в метрополітені та цінувати своє життя!

Опубліковано КП "Київський метрополітен" 21 червня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Києві при спробі проїхати на вагоні метро 28 травня 2017 року загинув зацепер. Так, зацепер був смертельно травмований при спробі проїхатися на вагоні поїзда на тому ж відрізку шляху між станціями "Дарниця" та "Лівобережна". До з'ясування обставин смерті були залучені співробітники правоохоронних органів.