ua en ru

В Києві поліція затримала п’яного чоловіка, який намагався спалити кабінет дільничного

В Києві поліція затримала п’яного чоловіка, який намагався спалити кабінет дільничного Фото: полиция задержала злоумышленника (oda.zt.gov.ua)

Чітко пояснити мотиви вчинку чоловік не зміг

В Києві правоохоронці затримали 30-річного киянина у стані алкогольного сп’яніння, який намагався спалити кабінет дільничного офіцера поліції на вулиці Вацлава Гавела. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції Києва.

"До чергової частини Солом’янського управління поліції надійшло повідомлення про задимлення у підвальному приміщенні. По прибуттю на виклик правоохоронці з’ясували, що горить кабінет дільничного офіцера поліції. Пожежу ліквідували. На місці виявлено запальничку, залишки згоряння та відбитки пальців", - відзначають в поліції.

Відзначають, що до правоохоронців звернувся 21-річний перехожий, який повідомив, що бачив, як невідомий громадянин через кватирку підпалив жалюзі та пішов геть.

"За прикметами, які надав очевидець, екіпаж патрульної поліції Святошинського району затримал 30-річного киянина у стані алкогольного сп’яніння. Чітко пояснити мотиви вчинку чоловік не зміг", - додають в поліції.

У Києві поліція затримала чоловіка, який намагався спалити кабінет дільничного офіцера поліції (ФОТО) Подія сталася на ...

Опубліковано Поліція Києва 12 червня 2017 р.

Також повідомляється, що слідчі Солом’янського управління поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст.194 (Умисне знищення або пошкодження майна) КК. Затриманому загрожує до десяти років позбавлення волі.

Нагадаємо, в Києві з травматичної зброї застрелили жінку. Від трьох поранень з травматичної зброї жінка померла в кареті швидкої.