ua en ru

У Києві поліція посилить заходи безпеки у зв'язку з проведенням футбольного матчу

У Києві поліція посилить заходи безпеки у зв'язку з проведенням футбольного матчу Фото: поліція (РБК-Україна)

Понад 400 поліцейських і службовців Нацгвардії будуть сьогодні підтримувати порядок

У Києві поліція посилить заходи безпеки у зв'язку з проведенням футбольного матчу 13 серпня 2017 року. Про це повідомляє прес-служба поліції Києва в Facebook.

"Поліція Києва посилить заходи безпеки під час футбольного матчу. Понад 400 співробітників поліції і військовослужбовців Національної гвардії України будуть підтримувати правопорядок навколо прилеглої до стадіону території", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, 13 серпня 2017 відбудеться футбольний матч Чемпіонату країни між командами прем'єр-ліги "Олімпік" (Донецьк) - "Чорноморець" (Одеса) на стадіоні "Динамо" ім. В. Лобановського.

Наголошується, що у зв'язку з подіями під особливою увагою правоохоронців буде знаходитися територія навколо спортивної арени, а також найближчі станції метро.

Так, столичні поліцейські закликають громадян вести себе цивілізовано, толерантно ставитися один до одного, не порушувати громадський порядок, а також сприяти правоохоронцям у виконанні їх функцій щодо охорони громадської безпеки.

Поліція Києва посилить заходи безпеки під час футбольного матчу Понад 400 працівників поліції та військовослужбовців Нац...

Опубліковано Поліція Києва 12 серпня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Національної поліції України обіцяють посилити розшук зниклих дітей, зокрема, впровадити нові методи у цьому напрямку.