ua en ru

У Києві поліція розшукує водія, що на смерть збив жінку на переході

У Києві поліція розшукує водія, що на смерть збив жінку на переході Фото: місце події (facebook.com/UA.KyivPolice)

Водій втік з місця ДТП

У Києві поліція розшукує водія, який збив жінку на пішохідному переході біля станції метро "Академмістечко" та втік з місця події. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Facebook столичної поліції.

Вказано, що невстановлений водій, керуючи автомобілем "Мерседес", здійснив наїзд на потерпілу на пішохідному переході.

У Києві поліція розшукує водія, що на смерть збив жінку на переході

"Від отриманих травм жінка померла на місці. Її анкетні дані встановлюються. Винуватець автопригоди з місця події втік. Інцидент трапився о 1:15 у Святошинському районі біля станції метро "Академмістечко", - проінформували у поліції.

Так, на місці події працювали наряди патрульної поліції та працівники слідчого відділу з розслідування дорожньо-транспортних пригод столичної поліції, які опитали свідків та очевидців аварії.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

"Київські правоохоронці звертаються громадян, які стали свідками автопригоди та мають будь-яку інформацію з цього приводу, із проханням телефонувати за номером 271-99-22 або 102", - вказано у повідомленні.

Нагадаємо, в понеділок увечері в центрі Києва на перетині вулиць Саксаганського і Льва Толстого Range Rover влетів у натовп пішоходів.

Як писало РБК-Україна, кількість постраждалих у результаті ДТП у центрі Києва, яка відбулася на перетині вулиць Льва Толстого і Саксаганського, збільшилася до 6 осіб.