ua en ru

У Києві поліцейські затримали чоловіка за побиття військового

У Києві поліцейські затримали чоловіка за побиття військового Фото: поліція

Наразі зловмисник знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання

У Києві поліцейські затримали чоловіка за побиття військовослужбовця, який охороняв посольство. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у м. Київ.

Як зазначається, поліція затримала 32-річного киянина, йому повідомлено про підозру. Наразі зловмисник знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання.

"Ввечері до Шевченківського управління поліції надійшло повідомлення: у центральній частині столиці невідомий напав на військовослужбовця. На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Попередньо встановлено: між двома знайомими під час вживання спиртних напоїв виник конфлікт. У подальшому один із них підійшов до правоохоронців, які охороняли посольство, та попросив про допомогу. Військовослужбовці намагалися заспокоїти іншого агресивно налаштованого чоловіка, на що він відповів ударом кулаком в обличчя військовослужбовцю", - йдеться у повідомленні.

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування, встановлюються всі обставини кримінального правопорушення.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у роботі Національної поліції України почнуть активніше використовувати електрошокери.