ua en ru

У Києві підпалили п'ять автомобілів

У Києві підпалили п'ять автомобілів Іллюстративне фото (rv.npu.gov.ua)

Поліція відкрила кримінальне провадження

У четвер, 20 вересня, у Дарницькому районі Києва на стоянці одночасно підпалили 5 автомобілей. Поліція відкрила кримінальне провадження, повідомляють у прес-службі Головного управління Національної поліції в Києві.

У поліції зазначають, що рятувальники загасили полум'я, втім п'ять іномарок були частково пошкоджені вогнем. На місці події до працівників поліції звернулись із відповідними заявами власники пошкодженого автотранспорту.

"Слідчим відділом Дарницького управління поліції відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 (Умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до десяти років позбавлення волі", - йдеться у повідомленні.

Раніше повідомлялось, що поліцейські встановлюють причину загорання автомобіля депутата міської ради Рівного.

Також РБК-Україна повідомляло, що в Києві двоє невідомих підпалили книжковий магазин та побили продавця. За даним фактом розпочато кримінальні провадження за ч. 2 ст. 194 (умисне знищення або пошкодження майна) та ч. 2 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. За вчинення правопорушень передбачено до десяти років позбавлення волі.