ua en ru

У Києві подачу гарячої води на Троєщину, Оболонь і Поділ відновлять 27 червня

У Києві подачу гарячої води на Троєщину, Оболонь і Поділ відновлять 27 червня Фото: заступник голови КМДА Петро Пантелєєв (kievcity.gov.ua)

У КМДА розповіли про терміни відновлення гарячого водопостачання в столиці

У Києві подачу гарячої води на житлові масиви Троєщина, частини Оболоні й Подолу відновлять завтра, 27 червня 2017 року. Про це повідомив заступник голови Київської міської державної адміністрації Петро Пантелєєв, передає прес-служба КМДА.

"24 червня відновлено газопостачання ТЕЦ № 6. Завтра відбудеться підключення навантаження і райони, які до цих пір залишалися без гарячої води, отримають послугу", - повідомив Пантелєєв.

Він також зазначив, що в місті необхідно забезпечити стабільність взаєморозрахунків за спожиті комунальні послуги.

"Я звертаюся до всіх споживачів, в тому числі до підприємств різних форм власності, з проханням не накопичувати борги. Міжопалювальний період - найбільш оптимальний час для того, щоб погасити борги за комунальні послуги, оскільки рахунки в цей час - найнижчі. Всі нарахування, які викликають сумніви, вимагають звірки, перевірки роботи теплового обладнання - будуть перевірені. Саме на цьому ми повинні зосередитися в міжопалювальний період і на цьому повинні зосередити свої зусилля виконавці послуг", - додав Пантелєєв.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що подачу гарячої води в чотирьох житлових масивах Києва буде відновлено з 26 червня.