ua en ru

У Києві піротехніки знешкодили артснаряд часів Другої світової війни, - ДСНС

У Києві піротехніки знешкодили артснаряд часів Другої світової війни, - ДСНС Фото: глава ДСНС Микола Чечоткін (Сироткіна Анастасія/POOL/УНІАН)

Виявлений снаряд вилучено та знешкоджено на полігоні

У Києві піротехніки знешкодили артснаряд часів Другої світової війни. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

"7 червня, на відкритій території по просп. Генерала Ватутіна, 2 Б, що у Дніпровському районі, було виявлено артилерійський снаряд Д-75 мм часів Другої світової війни, в кількості 1 одиниця. Групою піротехнічних робіт 1-го Спеціального центру швидкого реагування та гуманітарного розмінування ДСНС України виявлений снаряд вилучено та знешкоджено на полігоні", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, загалом з початку року у Києві було вилучено та знешкоджено 439 вибухонебезпечних предметів часів Другої світової війни.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що піротехнічні підрозділи Державної служби України з надзвичайних ситуацій (ДСНС) з початку 2017 року вилучили понад 25 тис. вибухонебезпечних предметів.

"Всього з початку року піротехнічні підрозділи ДСНС вилучили і знищили 25 тис. 445 вибухонебезпечних предметів, у тому числі 105 авіаційних бомб", - повідомляли у відомстві.