ua en ru

У Києві на Оболоні п'яний чоловік забив до смерті незнайомця

У Києві на Оболоні п'яний чоловік забив до смерті незнайомця Фото: поліція (oda.zt.gov.ua)

За даним фактом відкрито кримінальне провадження

У Києві на Оболоні п'яний чоловік забив до смерті незнайомця, після чого втік з місця події. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Києві.

Як зазначається, чоловіка без ознак життя виявили медики поблизу багатоповерхівки на вулиці Маршала Малиновського та повідомили про це правоохоронців.

"За попереднім висновком лікарів, чоловік помер через пошкодження внутрішніх органів. Для остаточного встановлення причини смерті тіло 39–річного загиблого направили на судово-медичну експертизу", - йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що між двома п'яними незнайомцями стався конфлікт, під час якого один із чоловіків побив руками та ногами свого опонентавтік з місця події.

Правоохоронцям вдалося встановити особу ймовірного вбивці, ним виявився 37-річний уродженець Києва, який у скоєному зізнався. Наразі його затримано, чоловік перебуває у ізоляторі тимчасового тримання, вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

На столичній Оболоні оперативники затримали чоловіка, який вбив незнайомця (ФОТО, ВІДЕО) Кілька годин знадобилося правоо...

Опубліковано Поліція Києва 19 червня 2017 р.

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує до 15 років ув’язнення.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Харкові п'яний чоловік до смерті забив знайомого скалкою.