ua en ru

У Києві на Оболоні сталася стрілянина, є постраждалі

У Києві на Оболоні сталася стрілянина, є постраждалі Фото: поліція

В одного чоловіка – забої, у іншого – розсічення голови і поранення ноги

У Києві на Оболоні сьогодні, 28 грудня, стався конфлікт зі стріляниною, в результаті чого двоє чоловіків постраждали. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУ Національної поліції в Києві.

"Повідомлення про конфлікт між групою чоловіків правоохоронці отримали о 12 годині. При цьому заявник повідомив про те, що були чутні постріли, а потім хлопці розбіглися в різні сторони. На місце події виїхали співробітники управління поліції охорони та слідчо-оперативна група. Встановлено, що стріляли з травматичної зброї. За попередньою інформацією, у одного чоловіка - забої, у іншого - розсічення голови і поранення ноги", - йдеться в повідомленні.

В даний момент з'ясовуються обставини інциденту.

Нагадаємо, в Дарницькому районі Києва 23 грудня стався розбійний напад, в результаті чого були поранені дві людини.

"Близько 15:10 столичні поліцейські отримали повідомлення про розбійний напад: четверо зловмисників із застосуванням зброї (попередньо - травматичного) викрали близько 200 тисяч гривень. При цьому двоє постраждалих отримали поранення рук і ніг. Як вдалося з'ясувати правоохоронцям зі слів потерпілих, вони приїхали в столицю з Київської області, щоб купити цукор. Про це з потенційними продавцями, вони домовились по телефону. У промисловій зоні Дарницького району на них напали невідомі", - йдеться в повідомленні прес-служби ГУ НП України в місті Києві.