ua en ru

У Києві відбувся розбійний напад, є поранені

У Києві відбувся розбійний напад, є поранені Фото: поліція

Четверо невідомих викрали 200 тисяч гривень, поранивши при цьому двох осіб

У Дарницькому районі Києва сьогодні, 23 грудня, стався розбійний напад, в результаті чого поранені дві людини. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУ Національної поліції України в місті Києві.

"Близько 15:10 столичні поліцейські отримали повідомлення про розбійний напад: четверо зловмисників із застосуванням зброї (попередньо - травматичного) викрали близько 200 тисяч гривень. При цьому двоє постраждалих отримали поранення рук і ніг. Як вдалося з'ясувати правоохоронцям зі слів потерпілих, вони приїхали в столицю з Київської області, щоб купити цукор. Про це з потенційними продавцями, вони домовились по телефону. У промисловій зоні Дарницького району на них напали невідомі", - йдеться в повідомленні.

Відомості про цей факт внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань, розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, в Оболонському районі Києва, на перехресті вулиць Богатирської і Лугової вночі 21 грудня невідомі на автомобілі BMW розстріляли таксі і зникли, в результаті одна людина загинула.