ua en ru

У Києві та області пройшли обшуки, пов'язані з діяльністю "податкових майданчиків"

У Києві та області пройшли обшуки, пов'язані з діяльністю "податкових майданчиків" Фото: ГПУ (РБК-Україна)

Правоохоронці відпрацьовують так звані "конвертационно-транзитні центри"

У Києві та Київській області пройшли обшуки, пов'язані з діяльністю "податкових майданчиків". Про це повідомляє прес-служба Генеральної прокуратури України (ГПУ) в Facebook.

"Обшуки, проведені військовою прокуратурою у депутата Київради, здійснюються виключно в рамках розслідування так званих "податкових майданчиків", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією ГПУ, у середу, 13 вересня 2017 року, на території м. Києва і Київської області Головною військовою прокуратурою ГПУ були проведені слідчі дії в рамках розслідування діяльності так званих "податкових майданчиків" або "програмних підприємств".

У ході розслідування здійснюється відпрацювання так званих конвертационно-транзитних центрів, які входили до складу злочинної організації. В ході відпрацювання діяльності такого центру пройшли обшуки за місцями можливого зберігання документів і речових доказів.

Так, один з обшуків пройшов у квартирі депутата Київради. Дана слідча дія ніяк не пов'язана з його депутатською або політичною діяльністю.

Також у відповідності з вимогами Кримінально-процесуального кодексу України проводяться інші слідчі та процесуальні дії з метою збору доказів.

ОБШУКИ, ПРОВЕДЕНІ ВІЙСЬКОВОЮ ПРОКУРАТУРОЮ У ДЕПУТАТА КИЇВРАДИ, ЗДІЙСНЮЮТЬСЯ ВИКЛЮЧНО В РАМКАХ РОЗСЛІДУВАННЯ ДІЯЛЬНОСТІ Т...

Опубліковано Генеральна прокуратура України 13 вересня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про заяву прес-служби партії "Батьківщина", що близько 30 невідомих осіб у камуфляжній формі з нашивками "СБУ" увірвалися в будинок голови Київської обласної партійної організації "Батьківщини" Костянтина Бондарєва під Вишгородом.