ua en ru

У Києві в нічному клубі поліція затримала 17 осіб з наркотиками

У Києві в нічному клубі поліція затримала 17 осіб з наркотиками Фото: поліція (РБК-Україна)

У бармена виявили розфасовані прозорі пакети ймовірно з наркотиками

У Києві в нічному клубі поліція затримала 17 осіб з наркотиками, крім того виявлено 11 малолітніх і 32 особи, які ухиляються від призову на строкову службу. Про це повідомляє прес-служба поліції Києва в Facebook.

"Під час обшуку в нічному клубі поліція затримала 17 осіб з наркотиками. Крім цього, виявлено 11 малолітніх і 32 особи, які ухиляються від призову на строкову службу. Останніх доставили в пункт збору призовників м.Києва, а дітей передали батькам", - йдеться в повідомленні.

Так, з моменту відкриття клубу в липні 2017 районну поліцію почали надходити скарги від мешканців прилеглих будинків на неповнолітніх відвідувачів і студентів в стані алкогольного і наркотичного сп'яніння. Тоді правоохоронці задокументували 5 фактів зберігання наркотичних засобів у відвідувачів. За їх словами, наркотики вони купували у незнайомців на території клубу.

Під час обшуку у київському нічному клубі поліція затримала 17 осіб з наркотиками (ФОТО) Окрім цього, у розважальному за...

Опубліковано Поліція Києва 28 жовтня 2017 р.

За результатами перевірки розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 317 (Організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) КК.

В рамках досудового розслідування правоохоронці в приміщенні нічного розважального закладу провели санкціонований обшук. На момент обшуку в клубі перебувало 200 осіб у віці від 15 до 25 років, переважно жителі Києва. Були затримані 17 осіб з наркотиками. Вони доставлені в Шевченківський УП ГУНП в Києві для проведення процесуальних дій.

Крім цього, у 20-річної бармена закладу виявлено та вилучено розфасовані прозорі пазові пакети з речовиною, схожою на наркотичну. У іншого затриманого 30-річного чоловіка поліція вилучила речовини, зовні схожі на наркотики, галюциногенні гриби, електронні ваги, 40 тис. гривень, 8 банківських карток і автомобіль BMW.

Також, працівники військового комісаріату виявили 32 людини, які ухиляються від призову на строкову службу. Їх доставили в пункт збору призовників Києва.

В ході обшуку також додатково зафіксовано, що клуб функціонує без будь-яких дозвільних документів і знаходиться в аварійному стані. У приміщенні порушені норми протипожежної безпеки і не працюють санвузли. За цими фактами проводиться додаткова перевірка.

У свою чергу, в клубі Jugendhub заявили про "надмірну фізичну силу", яка застосовувалась правоохоронцями під час операції. Відзначається, що "є плями крові на підлозі, вкрадені особисті речі, бар, техніка, навіть одяг - все з клубу виносили мішками".

ВНИМАНИЕ! Ввиду ситуации, произошедшей вчера в Югендхабе, ОГРОМНАЯ ПРОСЬБА! свяжитесь с нами все, у кого есть фото/видео...

Опубліковано Jugendhub 28 жовтня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Києві правоохоронці викрили діяльність незаконного пункту з продажу підконтрольних медикаментів.