ua en ru

У Києві на ніч обмежать рух транспорту на Володимирському узвозі

У Києві на ніч обмежать рух транспорту на Володимирському узвозі Фото: Володимирський узвіз

Рух по Володимирському спуску обмежать через ремонт бруківки

У Києві в ніч на 25 травня 2017 року частково обмежать рух транспорту на Володимирському узвозі. Про це йдеться в повідомленні Київської міської державної адміністрації.

"З 22:00 24 травня до 06:00 25 травня у зв'язку з ремонтом покриття з бруківки частково обмежать рух транспорту на Володимирському узвозі", - йдеться в повідомленні.

Комунальна корпорація "Київавтодор" просить вибачення за тимчасові незручності та закликає киян і гостей столиці, по можливості, обирати інші маршрути руху.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Києві з 15 липня проїзд у метро подорожчає до 5 гривень. Також стало відомо, що Київська міська державна адміністрація розглядає можливість підвищення вартості проїзду в наземному транспорті і метро на 1 гривню.

"Одна поїздка в наземному транспорті (трамваї, тролейбусі, автобусі і фунікулері) буде коштувати 4 гривні. У метрополітені вартість разового проїзду планується встановити на рівні 5 гривень, по пластиковій карті - від 4,50 в залежності від кількості поїздок, а за проїзними квитками - від 3,87 гривень в залежності від типу проїзного. Тариф на проїзд у міській електричці становитиме 5 гривень за 1 поїздку", - повідомили в КМДА