ua en ru

У Києві невідомий пограбував банк на 600 тис. грн

У Києві невідомий пограбував банк на 600 тис. грн Фото: міліція встановлює особу злочинця

Грабіжник залишив директору відділення плитку шоколаду

У Києві невідомий чоловік, погрожуючи пістолетом, пограбував банк у Солом'янському районі, винісши з відділення 600 тис. грн. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУ МВС у Києві.

"У відділення банківської установи, що знаходиться в місті Києві, на вулиці Борщагівській, близько 14:20 увійшов чоловік у капелюсі і окулярах. Незнайомець відразу попрямував до кабінету директора відділення. Перебуваючи у приміщенні, злочинець під загрозою предмета, схожого на пістолет, наказав директору видати йому гроші, що знаходяться в касі. Жінка, побоюючись за власне життя і здоров'я, віддала розбійнику близько 600 тис. грн. Чоловік залишив керівнику відділення плитку шоколаду і вийшов з відділення банку", - йдеться в повідомленні.

Співробітники банківської установи натиснули на тривожну кнопку, але до приїзду правоохоронців зловмисник втік з місця злочину. На місце події приїхала слідчо-оперативна група. Міліціонерами прийняті всі можливі в даний час заходи для встановлення злочинця.

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 187 КК України. Триває слідство.

Нагадаємо, раніше міліція затримала 22-річного підозрюваного у розбійному нападі на відділення "Правекс-банку" в Голосіївському районі Києва.