ua en ru

У Києві знайдено тіло чоловіка з вогнепальним пораненням

У Києві знайдено тіло чоловіка з вогнепальним пораненням Фото: стрільба (polizei.de)

У Подільському районі знайшли тіло

У Подільському районі Києва знайдено тіло чоловіка з вогнепальним пораненням 30-35 років. Про це повідомляє "Київ Оперативний" в Facebook.

"На рейках, приблизно навпроти будинку №3 по провулку Миколи Садовського (Куренівка), сьогодні близько 16:00, в кущах було знайдено тіло чоловіка (на вигляд 30-35 років)", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією видання, на місце терміново виїхала слідчо-оперативна група і патрулі поліції. Вони з'ясували, що людина має вогнепальне поранення, попередньо - в область грудної клітини.

На Куренівці знайдено тіло чоловіка із вогнепальним пораненням Відео 18+: https://youtu.be/96DlAzEGJUs На рейках, приб...

Опубліковано Київ Оперативний 19 жовтня 2017 р.

Наголошується, що поруч з тілом лежить рушниця. В даний момент тривають невідкладні слідчі дії.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Києві в Дарницькому сталася стрілянина, є постраждалий. Про це повідомляє прес-служба поліції міста Києва.

Згідно з інформацією прес-служби правоохоронців, попередньо після обміну валюти, коли 28-річний місцевий житель виходив з автомобіля "Лексус", три людини в масках на обличчі намагалися відібрати у нього тисячу доларів, вистріливши йому в живіт травматичним пістолетом.