ua en ru

У Києві порушник розбив два авто патрульної поліції

У Києві порушник розбив два авто патрульної поліції Фото: у Києві порушник розбив автомобілі поліцейських

Водій кросовера "впечатав" авто поліцейських в будівлю

У Києві в ніч на 24 липня водій, тікаючи з місця дорожньо-транспортної пригоди, розбив два авто патрульної поліції. Про це на своїй сторінці у Facebook написав прес-секретар Міністерства внутрішніх справ (МВС) України Артем Шевченко.

"Нічні драматичні хроніки поліцейської погоні. Цей чоловік на ім'я Саша (є повні дані правопорушника) їздив на чужому Sang Young Actyon взагалі без водійського посвідчення, здійснив грубе порушення ПРАВИЛ дорожнього руху і як наслідок ДТП на Оболоні, але з місця пригоди зник. На його переслідування кинулися два екіпажі поліції - він заїхав аж у Новосілки за Хотянівкою у Вишгородському районі греблі ГЕС. Там навмисне пошкодив два автомобілі поліції, впечатавши один з них в будівлю, і був затриманий", - повідомив Шевченко.

За його словами, алкотестер показав 0 проміле, порушника відправили на огляд на наркотичне сп'яніння. Водій свою провину визнав.

Нічні драматичні хроніки поліцейської гонитви. Цей чолов'яга на ім'я Саша (є повні дані правопорушника) їздив на чужому...

Posted by Артем Шевченко on 23 июля 2015 г.

Нагадаємо, патрульні у Києві затримали зловмисника, який викрав кохану.