ua en ru

У Києві нагородили кращих девелоперів

У Києві нагородили кращих девелоперів

В рамках однієї з найбільших подій в сфері нерухомості Східної Європи і СНД - EEA Real Estate Project Awards 2017 - були вручені премії кращим девелоперам України, Азербайджану, Молдови, Казахстану, Грузії, Білорусі. Організатор щорічної премії – галузева організація URE Club.

У 2017 році EEA Real Estate Project Awards зібрав понад 200 учасників з 6 країн. Для компаній-учасників і об'єктів нерухомості організаторами була запропонована 21 номінація.

DIM Group став номінантом в категорії "Девелопер року" та лауреатом Премії "Developer of the year. Award for exceptional achievements in development". Про це стало відомо з повідомлення прес-служби компанії.

У Києві нагородили кращих девелоперівУ Києві нагородили кращих девелоперів

"Останній рік дійсно був дуже насиченим і продуктивним - це і запуск масштабних проектів, і впровадження нових прогресивних ідей. Дана нагорода є дуже цінною для нас і символічною. Впевнена, що вона надихне нас на зведення нових унікальних житлових комплексів, які прикрасять улюблену столицю", - коментує перемогу Анна Насіковська, Сo-Founder DIM Group.

DIM Group – девелоперсько-будівельний холдинг повного циклу, який реалізує проекти житлової нерухомості в Києві і області. У портфелі компанії на різній стадії готовності більше 1 млн. м. кв. житла. Раніше компанія вже була відзначена нагородами, зокрема, в 2017 році ЖК "А52" переміг у номінації "Елітна новобудова року", а ЖК "Автограф" став переможцем у номінації "Житловий комплекс комфорт-класу" V всеукраїнської виставки IBuild.

Нагадаємо, EEA Real Estate Project Awards проводиться в Україні з 2015 року. Мета Премії – відзначити найкращі девелоперські проекти житлової та комерційної нерухомості, а також компанії, які їх реалізують.