ua en ru

У Києві розпочався суд над російськими ГРУшниками Александровим та Єрофеєвим

У Києві розпочався суд над російськими ГРУшниками Александровим та Єрофеєвим Фото: суд над російськими ГРУшниками

Рішення українського суду буде основою для міжнародного трибуналу проти країни-агресора

В Голосіївському суді Києва розпочалося судове слухання проти спецназівців Головного розвідувального управління Міноборони Російської Федерації Олександра Александрова та Євгена Єрофеєва. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив головний військовий прокурор Анатолій Матіос.

"В Голосіївському суді столиці розпочалося судове слухання проти спецназівців Головного розвідувального управління Міноборони Російської Федерації Александрова та Єрофеєва, від яких (не визнаючи своїми військовими) "відхрестилася" власна Батьківщина", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, державне обвинувачення російських військових у низці тяжких злочинів ( серед яких вбивство та участь у веденні агресивної війни у вигляді воєнного конфлікту на території України) здійснюють офіцери Головної військової прокуратури. Судові слухання відкриті для преси.

"Хай світ бачить і чує все про зібрані докази російської агресії проти України. Чергове рішення українського суду буде основою для міжнародного трибуналу проти країни-агресора за злочини проти миру, безпеки людства та міжнародного правопорядку ( розділ ХХ чинного Кримінального кодексу України)", - йдеться у повідомленні.

В Голосіівському суді столиці розпочалося судове слухання проти спецназівців Головного розвідувального управління Мінобо...

Posted by Анатолій Матіос on 3 ноября 2015 г.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що захист наполягає, щоб суд над Єрофєєвим і Александровим перенесли з Києва в Луганську область.