ua en ru

У Києві почалося засідання суду над ГРУшниками

У Києві почалося засідання суду над ГРУшниками Фото: засідання суду над ГРУшниками

Суд приступив до допиту нового свідка обвинувачення

У Голосіївському районному суді Києва сьогодні, 15 грудня 2015 року, почалося засідання суду у справі офіцерів Головного розвідувального управління (ГРУ) Збройних сил Росії Олександра Александрова і Євгена Єрофєєва. Про це повідомляє "Медіазона".

Як повідомляється, суд приступив до допиту нового свідка обвинувачення - Олександра Дишліка, 1963 року народження, киянина, гендиректора київського картографічного держпідприємства.

Крім того, наголошується, що згідно з клопотанням захисту підсудних, 8 грудня 2015 року в госпіталі Міноборони проведено медичне обстеження обох підсудних, Ерофееву рекомендовано пройти огляд у невропатолога.

Нагадаємо, попереднє засідання у справі Єрофєєва і Александрова відбулося в Голосіївському районному суді Києва 7 грудня 2015 року, на ньому виступали свідки звинувачення. Зокрема, на суді виступив телеведучий Савік Шустер, який брав у Єрофєєва і Александрова інтерв'ю, коли вони були в лікарні. Шустер розповів, що під час інтерв'ю ГРУшники назвали себе військовослужбовцями російських збройних сил, які виконували бойове завдання на території України.