ua en ru

У Києві розпочали прийом заявок на конкурс інвесторів на будівництво сміттєпереробного заводу

У Києві розпочали прийом заявок на конкурс інвесторів на будівництво сміттєпереробного заводу Ілюстративне фото (mkrada.gov.ua)

Конкурс проводиться у два етапи

Сьогодні, 28 серпня, комунальне підприємство "Київкомунсервіс" розпочало прийом заявок на участь у конкурсі з визначення виконавця послуг із перероблення (оброблення) та захоронення побутових відходів, що утворюються на території міста Києва. Про це повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації (КМДА).

Повідомляється, що конкурс проводиться у два етапи. На першому етапі здійснюється оцінка відповідності учасників кваліфікаційним вимогам, на другому - розгляд та оцінка пропозицій.

Перший етап розпочнеться 28 вересня за адресою вул. Хрещатик, 36, м. Київ, к. 514.

"Учасниками конкурсу можуть бути суб’єкти господарювання усіх форм власності. Вітчизняні та іноземні учасники беруть участь у конкурсі на рівних умовах. Учасник надає конкурсне забезпечення у формі банківської гарантії у розмірі 31 млн 500 тис. грн (тридцять один мільйон п’ятсот тисяч грн) зі строком дії 120 календарних днів із дня проголошення першого етапу конкурсу", - повідомляють у КМДА.

Конкурсну документацію надають протягом трьох робочих днів із дня надходження від учасника письмової заявки про участь у конкурсі.

Критерії вибору переможця конкурсу, а також інші умови конкурсу викладені у конкурсній документації.

Нагадаємо, 16 серпня міністр екології та природніх ресурсів України Остап Семерак повідомив, що в Україні 99% сміттєзвалищ не відповідають сучасним екологічним нормам.

Разом з тим, як повідомив Семерак, згідно з опитуванням, близько 93% населення України вважають екологічну проблему важливою і бажають, щоб вона була вирішена.