ua en ru

У Києві від початку війни загинули 222 людини, з них 60 цивільних та чотири дитини

У Києві від початку війни загинули 222 людини, з них 60 цивільних та чотири дитини Фото: у Києві від початку війни загинули 222 людини, з них 60 цивільних та чотири дитини (Getty Images)

У Києві за 23 дні війни Росії проти України загинули 222 людей, з них 60 цивільних та чотири дитини. Поранених - 889.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на першого заступника голови Київської міської державної адміністрації Миколу Поворозника під час брифінгу.

"У Києві від початку повномасштабного вторгнення російських військ загинули 222 людини, із них 60 цивільних. Загинули, у тому числі, 4 дитини. За весь цей час у місті 889 поранених, із них 241 цивільний. У тому числі: 18 дітей, 3 водії швидкої, 1 лікар швидкої", - розповів Поворозник.

Він також розповів й про збитки інфраструктури міста, заявивши, що ворог вже пошкодив 36 будинків міста.

"Від початку повномасштабної агресії РФ ворог пошкодив 36 житлових будинків, 5 приватних садиб, 6 шкіл та 4 садочки. Пошкоджено фасади, балкони та вікна в 55 будинках", - додав Поворозник.

Нагадаємо, за даними Генпрокуратури, в Україні з початку війни проти Росії загинули 109 дітей. Ще понад 130 неповнолітніх отримали поранення.

Війна Росії проти України триває вже 23-й день. Детальніше про те, що відбувається в країні - читайте в текстовому онлайні РБК-Україна.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.