ua en ru

У Києві розпочав роботу перший офіс громадської платформи "Центр розвитку міста"

У Києві розпочав роботу перший офіс громадської платформи "Центр розвитку міста" Фото - facebook.com/citycenterkiev

Офіс створений для об’єднання та комунікації киян з активною позицією

В Києві по вулиці Мишуги, 7-А (Дарницький район) 31 жовтня було відкрито перший офіс нової громадської платформи "Центр розвитку міста" (ЦРМ), створеної для об’єднання та комунікації киян з активною позицією. Про це повідомляється на сторінці ЦРМ у Facebook.

У Києві відкрито перший офіс громадської платформи «Центр Розвитку Міста». У вівторок, 31 жовтня, у Дарницькому районі ...

Опубліковано Центр Розвитку Міста 1 листопад 2017 р.

"На відкритті офісу ЦРМ були присутні громадські діячі, столичні активісти, лідери думок та журналісти, які прагнуть спільними зусиллями змінити своє місто на краще. Мета створення платформи – спільна реалізація найкращих проектів розвитку міста", – зазначається в повідомленні.

Повідомляється, що на відкритті офісу лідер ЦРМ, громадський діяч та депутат Київради Людмила Костенко розповіла про ідею створення Центру, а також презентувала проекти в галузях екології, захисту тварин, медицини та інші, якими вже опікується громадська платформа.

За словами пані Костенко, головне завдання організації – об’єднати однодумців, які хочуть бачити позитивні зміни у Києві та готові докладати до цього неабияких зусиль. ЦРМ створено в першу чергу для інформування та об’єднання людей, спрощення їхньої взаємодії та допомоги в організаційних питаннях.

Крім того, у ЦРМ звертають увагу на те, що скористатися офісом Центру для проведення тренінгів, семінарів, переговорів і круглих столів може кожен громадський діяч чи активіст.

У прес-службі повідомили, що домовитися про проведення заходу столичні активісти можуть, зателефонувавши за номером (044) 338-44-02, на сторінці Центру в Facebook або завітавши до офісу будь-якого буднього дня з 10:00 до 19:00.

Зазначимо, що, відповідно до повідомлення, у майбутньому ЦРМ планує надавати громадянам також юридичну підтримку.