ua en ru

У Києві розпочав роботу найбільший в Україні сервістний центр з видачі біометричних паспортів

У Києві розпочав роботу найбільший в Україні сервістний центр з видачі біометричних паспортів Фото: паспортний сервіс у Києві (mvs.gov.ua)

Також у сервісному центрі можна отримати ID-картку

У Києві сьогодні, 29 серпня 2017 року, розпочав роботу найбільший в Україні сервістний центр з видачі біометричних паспортів та ID-карток. Про це йдеться у повідомленні на сайті Міністерства внутрішніх справ України.

Як зазначається, центр обслуговування громадян "Паспортний сервіс" держпідприємства "Документ" запрацював сьогодні у Києві на третьому поверсі універмагу "Україна" (площа Перемоги, 3).

Як зазначається, центр зможе приймати 1,5 тис. чоловік на день.

"Він функціонує за принципом відкритого простору та гарантує відвідувачам комфорт та насправді європейський рівень сервісу. Його загальна площа 1400 кв. метрів. Для прийому документів, фотографування та зняття біометричних даних тут використовують 28 робочих станцій. Люди отримують уже готові паспорти у 9 віконцях видачі", - йдеться у повідомленні.

Загалом, відповідно до повідомлення, в Україні 25 центрів, які щодня обслуговують близько п’яти тисяч громадян.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Державна служба міграції відзначає істотне зниження попиту на оформлення закордонних паспортів.