ua en ru

У Києві на набережній знайшли гранату

У Києві на набережній знайшли гранату Фото: в Києві знайшли гранату (flickr.com/securityserviceofukraine)

На Дніпровській набережній перехожий виявив предмет, схожий на гранату РГД-5 і звернувся в поліцію

У Києві на Дніпровській набережній перехожий виявив предмет, схожий на гранату РГД-5 і звернувся в поліцію. Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

"Близько 15-ї години до Дніпровського управління поліції від чоловіка надійшло повідомлення про те, що на узбіччі дороги Дніпровської набережної лежить предмет, схожий на гранату. На виклик негайно виїхала слідчо-оперативна група та вибухотехніки", - відзначають в повідомленні.

За інформацією в.о. начальника Дніпровського управління поліції Олександра Кузьміна, по прибуттю у смітті на узбіччі поліцейські виявили предмети, схожі на корпус гранати РГД-5 та запал, які у подальшому вилучили вибухотехніки.

У Києві завдяки уважності людей вдалося попередити вибух на набережній (ФОТО) Небезпечну знахідку побачив перехожий та н...

Опубліковано Поліція Києва 12 червня 2017 р.

У зв'язку з інцидентом вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК. Поліція встановлює обставини події та осіб, які залишили гранату.

Нагадаємо, в Києві поліція затримала п’яного чоловіка, який намагався спалити кабінет дільничного.