ua en ru

У Києві чоловік погрожував підірвати гранату

У Києві чоловік погрожував підірвати гранату Фото: граната (npu.gov.ua)

Затриманий раніше притягувався до кримінальної відповідальності

У Києві чоловік погрожував підірвати гранату. Про повідомила прес-служба поліції столиці.

Інцидент трапився ввечері 20 вересня на вулиці Кустанаївській. Прибувши на місце події, поліція охорони побачила натовп чоловіків, які тримали громадянина з гранатою в руках. Правоохоронці затримали чоловіка та вилучили у нього боєприпаси.

"Поспілкувавшись із заявником, слідчо-оперативна група з’ясувала, що нещодавно зловмисник вкрав його сумку на роботи. Подивившись відео із камер спостереження, потерпілий дізнався, що його речі вкрав колега. Коли ж він приїхав зі своїми друзями до зловмисника додому і попросив повернути речі, у відповідь крадій витягнув з кишені гранату та почав погрожувати застосуванням", - розповіли в поліції.

33-річний затриманий раніше притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення квартирної крадіжки, розбійного нападу та вбивства.

За даним фактом слідчим відділом Голосіївського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

altaltalt

Фото: затриманий і речові докази (npu.gov.ua)

Нагадаємо, у Києві на території вокзалу співробітники Національної поліції у чоловіка вилучили гранату "Ф-1" та запал до неї.