ua en ru

В Києва між родичами відбулась бійка з різаниною, загинув чоловік

В Києва між родичами відбулась бійка з різаниною, загинув чоловік Фото: Нацполіція

Двоє нетверезих чоловіків посварились на побутовому грунті

В Деснянському районі Києва між двома нетверезими родичами відбулась бійка з різаниною, в результаті один чоловік загинув. Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

Повідомляється, що близько 23:00 до чергової частини Деснянського управління поліції надійшло повідомлення про те, що у квартирі багатоповерхівки на проспекті Маяковського побилися родичі.

"Правоохоронці виїхали на місце виклику. Під час перевірки з’ясувалося, що в двокімнатній квартирі мешкає дві родини. Протягом тривалого часу між сім’ями виникали побутові конфлікти", - повідомив начальник Деснянського управління поліції Олександр Косовський.

Відзначають, що пізно ввечері відбулася чергова сварка, яка перейшла в бійку. Не впоравшись зі своїми емоціями, 41-річний киянин кухонним ножем кілька разів вдарив 46-річного опонента. Від отриманих поранень потерпілий помер.

Косовський додав, що зловмисника затримали в порядку статті 208 Кримінально процесуального кодексу України за підозрою у вчиненні злочину, передбаченого статтею 115 Кримінального кодексу України - умисне вбивство. Йому обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Речовий доказ вилучено. За умисне вбивство киянин може отримати від семи до п'ятнадцяти років позбавлення волі.

Сварка між родичами у Києві закінчилася кривавою різаниною (ФОТО, ВІДЕО) Будучи на підпитку, чоловіки, які проживають в ...

Опубліковано Поліція Києва 31 травня 2017 р.

Нагадаємо, в Києві зловмисник зі стріляниною пограбував банк. Чоловік виніс з банку 285 гривень.