ua en ru

У Києві зловмисник зі стріляниною пограбував банк

У Києві зловмисник зі стріляниною пограбував банк Фото: поліція

Чоловік виніс з банку 285 гривень

Правоохоронці розшукують чоловіка, який пограбував банк у Києві, зробивши кілька пострілів. Про це повідомила прес-секретар поліції Києва Оксана Блищик в Facebook.

"Повідомлення про невідомого зі зброєю в банківському відділенні на вулиці Івана Кудрі в чергову частину поліції Києва надійшло о 16:45. Інформацію надав диспетчер приватної охорони", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, зловмисник зробив кілька пострілів з невідомої зброї і забрав 285 гривень. В результаті інциденту ніхто не постраждав.

Відомості про подію зареєстровані. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Прикмети зловмисника передані всім патрульним і оперативним співробітникам. Слідство триває.

Поліція Києва розшукує чоловіка, який пограбував банк Здійснивши кілька пострілів у стелю, зловмисник забравши 285 гривень...

Опубліковано Оксаною Блищик 24 травня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Голосіївському районі Києва невідомий чоловік, погрожуючи зброєю, пограбував банк.