ua en ru

Через обвал цегляної стіни в Києві без газу залишилось 4 житлові будинки

Через обвал цегляної стіни в Києві без газу залишилось 4 житлові будинки Фото: обвал стіни в Києві (прес-служба КМДА)

Людських жертв унаслідок надзвичайної події немає

У Києві 24 грудня 2017 року між дворами на вул. Антоновича, 14-Б стався обвал забору з цегли. Людських жертв немає, повідомляє прес-служба КМДА.

"У результаті обвалу пошкоджена газова труба низького тиску, внаслідок чого без газу залишилось 4 житлові будинки. Нині на місці працюють робітники "Київгазу", які проводять підключення газу в трьох будинках, 4-й будинок буде підключений протягом середи наступного тижня", - йдеться в повідомленні.

Зазначено, що керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Голосіївського району проводить роботи з прибирання цегляної стіни.

"Також у результаті обвалу було пошкоджено два автомобілі марок "BMW" та "Lexus". Обидва авто вже витягли з-під завалу", - доповіли у відомстві.

Через обвал цегляної стіни в Києві без газу залишилось 4 житлові будинкиЧерез обвал цегляної стіни в Києві без газу залишилось 4 житлові будинкиЧерез обвал цегляної стіни в Києві без газу залишилось 4 житлові будинкиЧерез обвал цегляної стіни в Києві без газу залишилось 4 житлові будинкиЧерез обвал цегляної стіни в Києві без газу залишилось 4 житлові будинкиЧерез обвал цегляної стіни в Києві без газу залишилось 4 житлові будинки

Фото: обвалення цегляної стіни в Києві (прес-служба КМДА)

У КМДА також додали, що на місці працюють рятувальники, які розбирають завали і допомагають вилучити машини з-під завалів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в центрі Києва обвалилась цегляна стіна між будинками.