ua en ru

У Києві біля метро "Харківська" загорілася маршрутка

У Києві біля метро "Харківська" загорілася маршрутка Фото: палаюча маршрутка біля метро "Харківська" (facebook.com/KyivOperativ)

Під час пожежі ніхто не постраждав

У Києві в неділю ввечері, 18 червня, біля метро "Харківська" загорівся маршрутний автобус. Про це повідомив "Київ Оперативний" у Facebook.

"Серйозне загоряння маршрутного автобуса прямо зараз на метро Харківській. Попередньо, маршрут №311", - йдеться в повідомленні.

На місці події працюють бійці ДСНС.

Серйозне загоряння маршрутного автобуса прямо зараз на метро Харківської. Попередньо, маршрут #311. Інформація про постраждалих уточнюється. На місці бійці #ДСНС.

Опубліковано Київ Оперативний 18 червня 2017 р.

Наголошується, що водій маршрутки і ще кілька громадян намагалися загасити пожежу до приїзду ДСНС, але вогонь охопив весь автобус.

Ніхто з пасажирів маршрутки не постраждав.

Нагадаємо, у Києві на вулиці Вишгородській пізно ввечері у четвер, 15 червня, автомобіль в'їхав у тролейбус, який зупинився перед ним, у результаті було паралізовано рух тролейбусів.

14 червня на площі Перемоги в Києві автомобіль, за кермом якого був народний депутат Олег Барна, в'їхав у трамвай, внаслідок чого трамвай зійшов з рейок.