ua en ru

У Києві місцевий житель напав на знайомого з ножем та молотком

У Києві місцевий житель напав на знайомого з ножем та молотком Фото: ніж (РБК-Україна)

Потерпілому викликали швидку, яка госпіталізувала його до медичного закладу

Житель міста Києва напав на знайомого з ножем та молотком, постраждалого госпіталізували. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції міста Києва у Facebook.

"Подія сталася у багатоповерхівці по вулиці Радунська Деснянського району столиці. Постраждалий отримав забої і непроникаючі колото-різані поранення грудної клітки, правої руки і порізи голови. Правоохоронці отримали повідомлення, що в під'їзді будинку чоловік напав на сусіда і наніс йому тілесні ушкодження", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, мешканці будинку зловили і утримували зловмисника на сходах. За вказаною адресою прибули екіпажі патрульних та слідчо-оперативна група територіального управління поліції.

Зазначається, що дружина 42-річного потерпілого розповіла, що вранці її чоловік вийшов у під'їзд до сміттєпроводу. Там на нього з молотком і ножем накинувся сусід. Він почав бити киянина молотком по голові, а потім порізав його ножем.

Так, потерпілий чинив активний опір і покликав на допомогу сусідів. Жителі багатоповерхівки, почувши метушню, вибігли в загальний коридор і затримали правопорушника, після чого передали його поряд поліції.

Потерпілому викликали швидку, яка госпіталізувала його до медичного закладу. В даний час життю і здоров'ю чоловіка нічого не загрожує. В управлінні поліції свої дії затриманий пояснити не зміг.

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Слідчим відділом Деснянського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 15 год. 1 ст. 115 (замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Правоохоронці перевіряють інформацію щодо психічного здоров'я підозрюваного, оскільки є інформація, що до цього випадку нападник вже перебував на примусовому лікуванні в спеціалізованому закладі.

Киянину, який із ножем і молотком напавши на сусіда, загрожує до 15-ти років позбавлення волі (ФОТО) Подія сталася у багате...

Опубліковано Поліція Києва 24 листопад 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що співробітники Служби безпеки України затримали в Києві дезертира, який переховувався в анексованому Криму.