ua en ru

У Києві ліквідували підпільну нарколабораторію в Печерському районі

У Києві ліквідували підпільну нарколабораторію в Печерському районі Фото (прес-служба прокуратури міста Києва): нарколабораторію виявлено у приватному будинку

Зловмисники розповсюджували наркотики у вечірній час на території навчальних і розважальних закладів

Прокуратура Печерського району спільно зі столичними правоохоронцями викрила групу осіб, які розповсюджували амфетамін на території шкіл і розважальних закладів столиці. Про це 13 листопада повідомили у прес-службі прокуратури м. Києва.

Як зазначається, в ході досудового слідства встановлено, що організатором наркобізнесу є 52-річний киянин, який у власному будинку влаштував нарколабораторію.

Зокрема, зловмисник виготовляв особливо небезпечну психотропну речовину - амфетамін.

Його спільницею виявилася 23-річна жінка, яка у вечірній час розповсюджувала наркотики біля навчальних і розважальних закладів.

Зазначеним особам повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.307 КК України. Зараз за клопотанням райпрокуратури підозрюваним обрано запобіжні заходи. Так, на час досудового розслідування організатор наркобізнесу перебуватиме під вартою, а його спільниця - під домашнім арештом.

У Києві ліквідували підпільну нарколабораторію в Печерському районі

Нагадаємо, раніше в листопаді в Одеській області ліквідували підпільну нарколабораторію з виготовлення марихуани. У затриманого 26-річного чоловіка, крім іншого, працівники управління боротьби з незаконним обігом наркотиків вилучили револьвер системи "Наган" з патронами і пістолет іноземного виробництва.