ua en ru

У Києві на карантин закрито майже 60 шкіл

У Києві на карантин закрито майже 60 шкіл Фото: карантин у школі (УНІАН)

У Києві призупинено навчання у 57 школах та покласово - у 53

У зв’язку із підвищенням рівня захворюваності на грип та гострі респіраторні вірусні інфекції (ГРВІ) у 57 школах Києва призупинення навчання. Ще у 53 школах навчання призупинено по класово, передає прес-служба Київської міської державної адміністрації.

"У Києві призупинено заняття у 57 школах (1606 класів), у яких рівень захворюваності на грип та ГРВІ перевищив 20%, ще у 53 (314 класів) відбулося часткове, покласове закриття", - йдеться у повідомленні.

За словами заступника голови КМДА Миколи Поворозника, найбільша кількість відсутніх школярів спостерігається у Деснянському (закрито 19 шкіл повністю та 4 школи покласово) та Оболонському (закрито 14 шкіл повністю та 2 школи покласово) районах.

Крім того, у Голосіївському районі закрито 2 школи повністю і 10 шкіл - покласово, у Дарницькому: 6 шкіл повністю, 8 - покласово, у Дніпровському: 9 шкіл покласово, у Печерському: 1 школа повністю і 1 покласово, у Подільському: 1 - покласово, у Святошинському: 6 шкіл повністю та 12 покласово, у Солом’янському: 9 шкіл повністю та 6 - покласово.

Не закрито жодного шкільного навчального закладу у Шевченківському районі. Таке рішення прийняли керівники навчальних закладів спільно з районними управліннями освіти.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Києві станом на 6 лютого 2018 року для уникнення розповсюдження інфекції було призупинено заняття у 20 школах повністю, а в 35 - покласово.