ua en ru

У Києві іноземець погрожував ножем пасажирам метро

У Києві іноземець погрожував ножем пасажирам метро Фото: поліція (oda.zt.gov.ua)

Наразі зловмисника затримано

У Києві іноземець погрожував ножем пасажирам на станції метро "Петрівка". Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Києві.

"Подія сталася у п’ятницю на станції метро "Петрівка". Внаслідок даного інциденту ніхто не постраждав. Розпочато два кримінальних провадження", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, пасажир столичного метрополітену повідомив правоохоронцям, що у вагоні потягу невідомий приставав до дівчини, коли заявник зробив йому зауваження, невідомий агресивно відреагував, дістав ніж та почав ним розмахувати.

Зловмисника з ножем затримали пасажири та передали його правоохоронцям.

"Поліція встановила особу зловмисника, ним виявився 36-річний громадянин іншої держави. Під час особистого огляду у нього вилучили ніж та кристалоподібну речовину, схожу на метадон. Ці речі направили на проведення експертного дослідження", - йдеться у повідомленні.

Наразі зловмисника затримано. За вказаним фактом порушено кримінальні справи за ч. 3 ст. 296 (Хуліганство) та ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

altalt

Фото: у Києві іноземець погрожував ножем пасажирам метро (kyiv.npu.gov.ua)

Нагадаємо, раніше у Києві повідомили про мінування приміщення суду.