ua en ru

У Києві у ході бійки чоловік вистрілив в обличчя опонентові

У Києві у ході бійки чоловік вистрілив в обличчя опонентові Фото: поліція (oda.zt.gov.ua)

За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження

У Києві у ході бійки, що сталася у Дарницькому районі столиці, чоловік вистрілив в обличчя опонентові. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Києві.

"Близько 22-ї години до чергової частини Дарницького управління поліції надійшло повідомлення про те, що біля будинку на проспекті Григоренка невідомий вистрелив в обличчя чоловіку і зайшов у під’їзд. На виклик негайно виїхала слідчо-оперативна група", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, свідок події повідомив правоохоронцям, що між двома чоловіка відбулася бійка, у ході якої один із них дістав пістолет та вдарив ним опонента, потім вистрелив йому в обличчя й зайшов у будинок. Потерпілому в ході конфлікту викликали "швидку", яка доставила його у лікарню.

"Лікарі повідомили, що у чоловіка контузія ока і рвана рана щоки. Відразу ми не змогли опитати потерпілого, оскільки він знаходився під дією медичних препаратів. З місця події ми вилучили предмети, схожі на патрон, споряджений гумою, та гільзу. Вилучене направили на експертизу та розпочали кримінальне провадження за попередньою правовою кваліфікацією статті 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України", - повідомили у поліції.

Наразі правоохоронці встановили особу зловмисника, зусилля поліції спрямовані на його затримання.

Жесть в Киеве на Позняках: на Григоренко 14 неизвестный в ходе конфликта выстрелил в лицо велосипедисту и спокойно ушел ...

Опубліковано dtp.kiev.ua 9 липня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що увечері 8 липня в Миколаєві відбулася стрілянина, в результаті чого один чоловік загинув, ще двоє госпіталізовані.