ua en ru

У Києві група невідомих розписала стіни синагоги Бродського

У Києві група невідомих розписала стіни синагоги Бродського Фото: синагога Бродського (facebook.com/georgiylogvinskiy)

Невідомі закликали прийти на мітинг під Верховну раду за виборчу реформу

У Києві в ніч на 5 вересня 2018 року група невідомих розписала стіни синагоги Бродського по вул. Шота Руставелі, 13. Про це у Facebook повідомив заступник голови постійної делегації у Парламентській асамблеї Ради Європи, нардеп Георгій Логвинський.

Як повідомив Логвінський, на даний момент зловмисники затримані.

"Сьогодні вночі група молодих осіб розписала стіни синагоги Бродського з вимогою прийти на мітинг під Верховну раду за виборчу реформу. Особи були затримані та передані в поліцію", - написав він.

У Києві група невідомих розписала стіни синагоги Бродського

Фото: невідомі розписали стіни синагоги Бродського у Києві (facebook.com/georgiylogvinskiy)

Логвинський також додав, що Єврейська громада Києва, передає гуманітарну допомогу на Донбас, створила проект для адаптації переселенців з Криму і Донбасу, але тепер вона "повинна замість допомоги дійсно потребують витрачати кошти на результати наслідків дій цього псевдо патріота".

У Києві група невідомих розписала стіни синагоги Бродського

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в центрі Львова невідомі знищили меморіальну дошку українському письменнику Івану Франку. Також повідомлялося, що під Києвом вандали спалили могили бійців АТО.

Крім того, повідомлялося, що у Волинській області на виїзді з Ковеля вандали осквернили пам'ятник невідомому солдату, йому відірвали голову.