ua en ru

У Києві грабіжники зарізали хлопця ножицями

У Києві грабіжники зарізали хлопця ножицями Фото: у Києві хлопця зарізали ножицями

Хлопець познайомився з майбутніми вбивцями на вулиці і пригостив їх пивом

У Києві біля кафе два грабіжника зарізали хлопця ножицями, а потім вкрали у нього мобільний, гроші та банківські картки. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУМВС України в місті Києві.

"З потерпілим вони познайомилися на вулиці. Той пригостив його і товариша пивом. Після цього вийшли із закладу і раптово збили чоловіка з ніг. В кінці затриманий дістав з кишені ножиці і вдарив чоловіка в голову. Зловмисники забрали мобільний телефон та гаманець, у якому було близько 1000 гривень та банківські картки. В ході слідства встановлено, що обидва в минулому неодноразово перебували за гратами за скоєння майнових злочинів", - розповів начальник ГУМВС України в місті Києві Олександр Терещук.

Слідчим відділом Шевченківського райуправління міліції розпочато кримінальне провадження за ст 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

У Києві грабіжники зарізали хлопця ножицями

Фото: у Києві скоєно вбивство

Одного з підозрюваних затримали. Особу його спільника правоохоронці також встановили, проводяться заходи по його затриманню.

Труп потерпілого знайшли біля кафе, знаряддя вбивства - ножиці - долучені до матеріалів кримінального провадження в якості речового доказу.

Нагадаємо, у Києві студент напав з сокирою на дівчину з метою грабежу і поранив перехожого, який кинувся їй на допомогу.