ua en ru

У Києві евакуювали людей із ТРЦ у зв'язку із повідомленням про вибухівку

У Києві евакуювали людей із ТРЦ у зв'язку із повідомленням про вибухівку Фото: ТРЦ "Квадрат" замінували (maps.google.com)

На місці події працюють вибухотехніки та кінологи

У Шевченківському районі Києва поліція евакуювала людей із приміщення торгово-розважального центру (ТРЦ) "Квадрат", що поблизу ст. метро "Лук'янівська", у зв'язку із повідомлення про вибухівку. Про це йдеться у повідомленні відділу комунікації поліції Києва.

"Сьогодні о 12:37 на спецлінію 102 надійшло повідомлення про те, що у приміщенні торгово-розважального закладу на вулиці Білоруській Шевченківського району столиці закладена вибухівка. На місце події негайно виїхали наряди патрульної поліції, слідчо-оперативна група, вибухотехніки, кінологи та рятувальники", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що правоохоронці проводять евакуацію та ретельно оглядають будівлю.

Нагадаємо, 18 лютого 2018 року у Києві одночасно закрилися сім станції метро ("Майдан Незалежності", "Площа Льва Толстого", "Хрещатик", "Театральна", "Університет", "Палац спорту" і "Золоті ворота") на вхід і вихід. Станції були закриті після анонімних повідомлень про замінування. Вибухівки у метрополітені виявлено не було.