ua en ru

У Києві двоє невідомих у балаклавах побили й вистрілили у посадовця

У Києві двоє невідомих у балаклавах побили й вистрілили у посадовця Фото: поліція

За даним фактом відкрито кримінальне провадження

У Києві двоє невідомих у балаклавах побили й вистрілили у заступника директора одного з державних підприємств. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Києві.

Як зазначається, вчора ввечорі у Києві на вулиці Микільсько-Слобідській двоє невідомих у балаклавах побили битою посадовця, стріляли у нього і зникли з місця події на "БМВ" темного кольору з іноземними номерними знаками.

Правоохоронці на місці події вилучили три гумові кулі, опитали свідків та місцевих мешканців.

Постраждалий 51-річний посадовець, розповів, що разом із 26-річним сином, який був за кермом "Фольксваген Пасат", заїхав на подвір’я будинку і вийшов з авто. Після цього, з припаркованого неподалік "БМВ" вибігли двоє чоловіків у балаклавах і почали бити його битами, повалили його на землю, при цьому один із нападників здійснив кілька пострілів. Крім того, нападники пошкодили "Фольксваген" потерпілого і втекли.

"Відомості про подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Потерпілого "швидка" доставила у лікарню із вогнепальними пораненнями спини та множинними саднами тіла", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, правоохоронці розглядають кілька версій вчиненого, основна з яких - професійна діяльність потерпілого.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що під Києвом підприємець застрелив грабіжника, що увірвався в будинок.